Tervetuloa

Vöyrin golfkentälle!

Vöyrin golfkenttä kiertää hiihtokeskuksen liepeillä sijaitsevan luonnonkauniin Baggbergetin.

TARJOAMME

Pelaa golffia

Vöyrin golfkenttä kiertää hiihtokeskuksen liepeillä sijaitsevan luonnonkauniin Baggbergetin. Kenttä avattiin heinäkuussa 2009.
Edellytys pelaamiseen golfkentällä on Green Card ja jonkun golfseuran jäsenyys.
Kaikki golfkierrokset,9 tai 18 reikää, merkataan pelikirjaan, joka löytyy ruskeasta laatikosta. Muistakaa maksutapa (vuosimaksu/pelilipun numero/euro) ja mahdolliset alennukset. Rahat ja liput jätetään metallilaatikkoon.
Voit ostaa Green Feen ennakkoon verkkokaupasta. Linkki:

Golfkenttä kaiken ikäisille

Vöyrin golfkenttä kiertää hiihtokeskuksen liepeillä sijaitsevan luonnonkauniin Baggenbergetin Kenttä avattiin heinäkuussa 2009. Kenttä hoidetaan pitkälti talkoovoimin ja kentän parannuksia tehdään jatkuvasti.
Golflehti valitsi kentän (4/2018) ”Pohjanmaan eniten kehittyneeksi kentäksi” ja sai erinomaiset pisteet suunnittelusta, kentän hoidosta ja estetiikasta. Kenttä sai myös kehuja kauniista luonnosta, upeista väylistä ja yllättävän hienosti hoidetuista greeneistä.
Kenttä sopii kaiken ikäisille golfpelaajille ja täällä järjestetään harjoitukset ja kilpailut joka viikko kauden aikana. Green Card-kursseja järjestetään säännöllisesti.
Täällä on harvoin tungosta, ja siksi niin moni viihtyykin täällä. Lukuisat Green Fee-pelaajaat ovat tulleet kaukaakin saadakseen nauttia rauhallisesta golffista!

Sponsorointipaketti

Kiitos yhteistyökumppaniemme voimme huoltaa ja hoitaa kenttää. Tervetuloa yhteistyöhön Vörå Golfin kanssa!
Haluatko näkyvyyttä yrityksellesi tai tuotteillesi? Silloin Vöyrin Golf on hyvä yhteistyökumppani. Vuoden aikana pelataan tuhansia golfkierroksia luonnonkauniilla kentällämme.

"Vöyrin golf tarjoaa hienon kokemuksen edulliseen hintaan"

TAPAHTUMAT

Kauden kilpailut

Tänä vuonna meillä on 32 kilpailua Tämän vuoden kilpailut noudattavat pitkälti edellisvuosien kilpailuja. Kilpailukalenteri löytyy verkkosivuilta välilehdeltä Kilpailut tai tästä osoitteesta NexGolf – Kilpailukalenteri. Uutta

Lue lisää »

Greencard-kurssit toukokuussa 2023

Toukokuussa greencard-kurssit alkavat tiistaina 16. toukokuuta, 23. toukokuuta ja 30. toukokuuta. Klo 18.00 Aikuisen hinta 250€, joka sisältää maksun ja pelaamisen oikeuden kentällä koko kauden

Lue lisää »

ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos sinulla on kysyttävää.